Ompelukauppa

Perustin yritykseni ja ompelupalvelun vuonna 2001 Peräseinäjoella, kuusi vuotta myöhemmin siirryin nykyiseen liiketilaan keskeisemmälle paikalle. Brodeerattujen pyyhkeiden myötä vuonna 2012 perustin nettikaupan myymälän rinnalle.

 

Tarjan ompelukauppa on Suomen käsityöyrittäjät SKYT ry:n jäsen ja Käsityökortteli-yritys. Ompelukauppaa voit seurata sosiaalisessa mediassa Facebookissa , Instagramissa ja Pinterestissä sekä Blogissa . Yritystä koskevissa julkaisuissa voit käyttää tägiä #tarjanompelukauppa

 

* Brodeerauspalvelu
Logojen, tekstien ja kuvien brodeeraus tilauksen mukaan joko asiakkaan omaan tai Ompelukaupan tuotteeseen. Lisätietoja nettikaupassa.

 

* Brodeerattujen sisustus- ja kodintekstiilien valmistus ja myynti, myös tilauksesta.
Pyyhkeet, pefletit, tyynyliinat, sisustustyynynpäälliset yms. tilauksesta asiakkaan valitsemalla kuvalla ja tekstillä, keittiön näppipyyhkeet myös ilman brodeerausta. Myymälässä ja nettikaupassa on tilaustuotteiden lisäksi myös valikoima valmiita tuotteita. Kaikki tuotteet ommellaan ja brodeerataan Peräseinäjoella, materiaalit tulevat Euroopasta. Myymälästä voit ostaa valmistamiani pyyhkeitä ilman brodeerausta, tilauksesta myös erikoismitoituksilla.

 

* Ompelu- ja käsityötuotteiden myynti
Myynnissä on Ompelukaupan omien tuotteiden lisäksi useiden muidenkin kotimaisten käsityöyrittäjien tuotteita, osa on ostettavissa myös nettikaupasta. Valikoimissa on mm. kasseja, pussukoita, koruja, pipoja, lastenvaatteita, patalappuja, kynttilöitä, saipuoita, yms. useilta kotimaisilta valmistajilta: HiiA, INB design, Tirnukka, Klipsutin, RaiTai, House of Simone, Ullakko-tuotteet, Kenkiks, Ihana Luonto.


* Ompelu- ja käsityötarvikkeiden myynti
Myymälän valikoimissa on yleisimpiä ompelu- ja käsityötarvikkeita, kuten lankoja, neuloja, puikkoja, vetoketjuja, nauhoja, yms.  Vaihteleva valikoima tarvikkeita löytyy myös nettikaupasta. Valikoimissa olevat ompelutarvikkeet tulevat pääasiassa Falk Group by Markus Companylta, puikot ja koukut Novitalta ja käsityölangat Lankavasta. 


* Ompelukonehuollon vastaanottopiste
Ompelukonehuolto T:mi Tuomo Heinosen välityspiste. Ompelukoneiden ja saumureiden korjaus ja huolto. Toimitusaika on noin viikko.

*Ompelupalvelu ja korjausompelu on lopetettu kesällä 2023. Kiitos kaikille 22 vuoden aikana palvelua käyttäneille asiakkaille. Muilta osin kaupan palvelut jatkuvat ennallaan.

 

Etsi